Известие

Collapse
No announcement yet.

Обява за 147 бензин и дизел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Обява за 147 бензин и дизел

Здравейте колеги,
    оглеждам се за 147,
    Може ли малко коментари за следната :
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...439&f1=details

Или за дизелова:
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...619&f1=details

Првата ми е интересна со тие малку километри, на другата пак визијата и е +6
    Благодаря ви предварително.
    AR 145 1.4TS ex
    AR 159 JTDm ex
    AR 145 QV

Здравей, определено дизеловата изглежда мн добре. Бензиновата не е на реални км по мое мнение, а 1.6 си е мъртвец!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Здравей, определено дизеловата изглежда мн добре. Бензиновата не е на реални км по мое мнение, а 1.6 си е мъртвец!
      Abe ne е мъртвец, но имам 156 с този дизелов двигател и определено забрави бензина. Жалко, че и липсват екстри, а и тази сервизна книжка я хвърли в кошчето. А е и стани за да седнем - кофти. Добави некой и друг лев и ще ти дам перфектен SW 1.9 JTD16V M-Jet, 08.03, напълно обслужен, с VDC, мулти волан, темпомат, кожа, ...., новият фейс и вътре и вън, не е удряна
      Last edited by NightRider; d.m.y г., 13:22.
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Просто изказвам мненеи.
        Дизеловата ми изглежда по арна. Ще дава и по-добра динамика по мое мнение. А за км то е ясно, че се бутат, но 22 хиляди вече са попрекалили за бензиноват.
        Истината е гледаш, диагностика и решаваш.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          Просто изказвам мненеи.
          Дизеловата ми изглежда по арна. Ще дава и по-добра динамика по мое мнение. А за км то е ясно, че се бутат, но 22 хиляди вече са попрекалили за бензиноват.
          Истината е гледаш, диагностика и решаваш.
          Те километрите така ги пипат , че и на диагностика вече не се разбира.Бях чел някъде че имало някакви служебни файлове по по-новите в който се записват данни ако колата е била в оторизирано представителство....

Иначе по темата - като човек който трудно си намери кола мога да кажа само едно - по снимки всичките са хубави - а като отидеш на място виждаш че колата е съвсем друга.
          Иначе първата ми изглежда удряна...
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

дизела ще да прави повече кеф понеже е по мощен.
            JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
              Те километрите така ги пипат , че и на диагностика вече не се разбира.Бях чел някъде че имало някакви служебни файлове по по-новите в който се записват данни ако колата е била в оторизирано представителство....

Иначе по темата - като човек който трудно си намери кола мога да кажа само едно - по снимки всичките са хубави - а като отидеш на място виждаш че колата е съвсем друга.
              Иначе първата ми изглежда удряна...
              Докато намеря 147 огледах поне трийсетина и повече 147. Беше пълен ужа
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              0879369082

Comment

Брат, на парите на твоята '156' вече има '159'

Сравнението на тези две '147' е безпредметно....
                Дизеловата е във 'Вантотрейд' - според мен, само заради това може да отпадне бензиновата!
                Очите на четири и стискаш палци
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Брат, на парите на твоята '156' вече има '159'

Сравнението на тези две '147' е безпредметно....
                  Дизеловата е във 'Вантотрейд' - според мен, само заради това може да отпадне бензиновата!
                  Очите на четири и стискаш палци
                  Има 159, вярно е. Ама има едно голямо АМА. А и аз съм много доволен от нея, ма всичко мое се продава по default
                  Колкото до тази от Вантотрейд - бягай от там определено!
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  0879369082

Comment

AMA?!
                    И аз съм много доволен от 'Гранде Пунто' за 28'000лв., АМА ми дават 8'000лв. за него

Обоснови се - дупнишкия търгаш е по-благонадежден от 'Вантотрейд'?
                    Дори абстрахирайки се от продавача, самата кола е в пъти по-добра
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      AMA?!
                      И аз съм много доволен от 'Гранде Пунто' за 28'000лв., АМА ми дават 8'000лв. за него

Обоснови се - дупнишкия търгаш е по-благонадежден от 'Вантотрейд'?
                      Дори абстрахирайки се от продавача, самата кола е в пъти по-добра
                      Бях в кухнята на Вантотрейд, знам кой ги внася, знам как ги "ремонтират"
                      Колкото до пунтото ти - купил си го ново, сега е на старо. И не можеш да мериш пунтото с моята като клас най-малкото. А и аз съм човек, който разбира и поддържа коли само с нови и качествени части, щот ги карам аз или мои близки. Като пример - Бобо я знае тази кола, сменял ми е съединител, носачи, задни амортесори. Колата определено си струва - ако си от Сф може да я видиш, да пием по нещо
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      0879369082

Comment

Нема смисъл....
                        sigpic

Comment

Дизеловата изглежда ->

Километрите да не те бригат - тука е страната на реалните километри...
                          Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 17:23.

Comment

На пръв поглед са добри и 2те, аз лично бих се насочил към дизела, моя салон е същия - алкантара, но черен - доста съм доволен, и като вървеж е екстра, а съм с 8V (120кс) версията. 3 врати е - ако това не те притеснява - екстра, аз като търсих задължително исках 5 врати. Има си спойлер , но няма антена - на пръв поглед толкоз . Моята като се сетя колко дребни дефекти има и горе-долу всичките ги открих в последствие, но тази изглежда пазена... Ако всичко и е на 6 и километрите са реални (тук се съмнявам, но всичко е възможно) и най-важното - на теб ти харесва - според мен цената не е лоша, но може и по-добре (гледам да съм обективен).

Ако решиш да я гледаш - с човек на който можеш да разчиташ - 2-3 чифта очи са по-добре от 1, разцъкваш де що има копчета и системи, повози се малко и питай за подгрев на антифриза/маслото - повярвай ми, на дизелите тази екстра си е важна. Успех.
                            sigpic

Comment

Дизела е супер просто!!!
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X